Thursday, 28 May 2015

#BLOGEVERYDAYJUNE

kuten äitiliini tuossa yks päivä muistutti, kesäkuu ja kesä tulee kohta. näin 'aikuisena' kesä on vähemmän kesä ja enemmän vaan just another aika vuodesta jolloin on vaan lämpimämpää ja hiki tulee helpommin. eihän meillä kummallakaan mitään lomaa kuitenkaan tule olemaan, töissä tulee käytyä kuten aina. (tosin ehkä tänä kesänä päästään merenrantaan asti?) ei mutta no joo, tuttavani (??? lasketaanko ystäväksi kun on kerran tavattu zinefesteillä ja siitä lähtien seurattu instagramissa yms toisiamme mutta ei ikinä jutella) lisa kirjoitteli blogissaan että hän on yrittämässä Blog Every Day in June haastetta. eiköhän noita haasteita ole joka kuukaudelle mutta kesäkuu kuullosti ihan ok idealta ja hän oli itse tehnyt oman listan mistä hän aikoo bloggailla. näissä haasteissa on aina yleensä ainakin pari sellaista aihetta etten mie semmoisista ikinä saisi mitään aikaiseksi tai edes haluaisi. joten päätinpä ottaa haasteen vastaan ja kirjoitin hieman omia mahdollisia aiheita, joita saatan käyttää tai sitten ei, ja joitain saatan käyttää pariin kertaan, eikä niitä tartte tehdä tietyssä järjestyksessä (tämä myös kyrsii haasteissa) en vielä tiedä teenkö kaikki kaksikielisinä ja jos en niin millä kielellä, on vähän semmonen fiilis että teen miltä tuntuu milloinkin.

as my mama reminded me, june and with it summer are coming. not that summer is quite the same while adulting, sometimes it just feels like just another time of year, just a little warmer and sweatier. neither me or carl will be having any sort of summer holiday, and will be working through the summer as per usual. (though maybe hopefully we'll make it to the seaside at some point this year???)yeah but anyway, i was reading lisa's big fat blog, and she wrote on there the other day that she was going to take on the Blog Every Day in June challenge. i think there's probably a blog every day challenge for every month but i liked this one cos she'd written a list of her own subjects and they weren't affixed to certain dates. i don't like the fixed day format and so many of these challenges have day subjects i would never write about. so i decided i'm going to take on the challenge and i wrote my very own list of possible subjects i might or might not use and some i might use multiple times and they are in no particular order. i have no idea yet if i'm going to keep it bilingual and if not, what language will i use? i have a feeling that i'll do whatever i feel like each day.

jos tuntuu ottaa osaa / tehdä jotain vastaavaa omilla säännöillä, hashtag on #blogeverydayjune. mie meen nyt siivoomaan ja pakkaamaan mun kassit valmiiksi lauantain Northwest Zine Festiä varten. huomenna on yllättävän pitkä päivä töissä ja la-aamuna on saatanallisen aikainen herätys. paras jos on kassit valmiina ekstra ajoissa ja pääsen nukkumaan ajoissa. viime sunnuntain zinefest pakkaamiset meni vähän hups ja pääsin nukkumaan vasta kahden jälkeen ja sain vain 5h unta. ja kyllä väsytti, varsinkin kun sunnuntain DIY cultures oli niin helvetin kiireinen omg. sosiaaliseeramis burnout to the maxx. enivei, mie kirjoitan zinefesteistä sitten joskus myöhemmin double featurena kun en taas vaihteeksi kävellyt ympäriinsä ja ottanut kuvia... ugh ja taas unohdin että tänään on pojan pikkuveljen synttärit ja me mennään niille myöhemmin syömään pitsaa ja kakkuu joten tämä ilta on poissa käytöstä. vielä pitäis ainakin kylpeä ja tiskata (pakkaamisen lisäksi) joten moicca..

if you feel like taking on the challenge / making up your own rules, the hashtag is #blogeverydayjune. im gonna go and do some housework (maybe) and start packing my bags ready for my trip to manchester for Northwest Zine Fest on saturday. tomorrow's gonna be a surprisingly long day at work and i have a hellishly earlymorning on saturday (catch a train at 5.54am yay!) best if i have my bags all packed and ready to go more or less before friday night. last week my zinefest packing when a bit poop and i ended up staying up til 2am and getting 4h of uneasy sleep. i was pretty tired all day and it didn't help that DIY cultures on sunday was HEAVING. socialising burn out to the max. anyway, imma gonna write about zinefests later as a double feature as i yet again managed to take no photos and not really have a proper proper look around.. and i keep forgetting today is carl's brother's birthday and we're going up to ma-in-law's later to celebrate it with pizza and cake. so this evening's not free. i still need to at least bathe and do the dishes (besides the packing) so buh-bye.

1 comment:

  1. yay, I hate those blog challanges which are set topics on set days, Im glad you made this your own, that was the whole point of it!

    ReplyDelete