Tuesday, 9 June 2015

BIRTHDAY WISHLIST ♥ ♥ ♥ ♥ #blogeverydayjune

hupsistarallaa. sunnuntain JA maanantain bloggaamiset jäi vähän väliin. tai siis mie 'kirjoitin' tätä juttuu jo sunnuntaina mutta en saanut sitä (tarpeeksi) valmiiksi. eikä eilenkään oikein onnistunut. olen jäänyt jumiin katsomaan valehtelia viettelijöitä (voih suomennokset! ♥) ja suunnittelemaan mitä syödään tällä viikolla (sain juuri tilattua viikon ruokaostokset) no mutta mutta, mulla on loppukuusta synttärit (26. päivä jos tarkkoja ollaan) ja tässä on mun virallinen synttäritoivelista tärkeysjärjestyksessä:

oopsie daisy. i've totes failed at blogging everyday TWO DAYS IN A ROW. or well, i was 'writing' this post on sunday but i didn't manage to finish it (enough?) and well obvs i diding do too good at it yesterday either. i kinda keep getting stuck watching pretty little liars and trying to figure out what we should eat this week (i just managed to make up my mind for real and order our online food shop) but but anyway, it's my birthday at the end of this month (26th to be exact) and here is my official birthday wishlist in order of importance:


Rapesco 790 Long Arm Stapler (X)
ihan oikeesti tosissaan. zinester tarttee kunnon nitojan / i am fucking serious. this zine queen needs a proper stapler! 


Wilderness by Ola Salo vinyl LP (X)
mun lemppari teki soololevyn ja se on ihana ja tosi hyvä ja mie tartten sen vinyylinä ♥ / my favourite made a solo album and it's so good and i need it for realsies on vinyl ok? 


3 in 1 Sandwich Press / Grill / Waffle Iron (X)
mie tykkään kodinkone lahjoista (ne on vähän perinne. mie saan aina keittokirjoja ja joskus vempeleitä) ja tämmönen 3-in-1 on kätsä ja helppo pestä kun nuo pellit saa irti. / i like household appliance presents (they're kind of a tradition. i always get cookbook and sometimes gadgets) and one of these 3-in-1 thingies would be superhandy (+ i love toasties, and waffles) + they'll be so much easier to clean cos you can take the plates out. need. 

ja sitten on sarjiksia.... / / and then there was comics....


The Wicked + The Divine Volume 1 (X)
 

Sex Criminals Volume 2 (X)
 

Lumberjanes Volume 1 (X)
 

Buffy the Vampire Slayer Season 8 Library Edition Volume 2 (X)

 
Nimona by Noelle Stevenson (X)
 

Catwoman: When In Rome (X)
 

letraset promarker pens (X) or just generally good felt pens (Bic Visa?) OR watercolour pencils.
niin mie saan väritettyy mun piirrustuksia paremmin kautta kunnolla. letrasetit ois ihanii ja fiinee mut ihan perus hyvät värikynät tai tussit kelpais kans. nuo bic visat on tosi hyvii. / / so i can colour in my drawrings good slash properly. the letraset markers would be idea but they're pretty dear :( i'd be perfectly happy with some good watercolour pencils or decent felt tips. those bic visa ones are really good (i think they a set of 24 for £4.50 at wilkos *hint hint carl and his fam* and soluble colouring pencils too..)


pattern cutting board (X)
niin saan leikattuu kaavoi paremmin tietty. / / for easier cutting patterns & fabric for my sewing.


the simpsons donut print pyjama bottoms (size 20) from primark

eiköhän tuossa noi tärkeimmät :D pojan porukat aina kyselee että hei mitä haluut lahjaksi? tai no ei ne multa niin kysy kun mie oon kuitenkin suht helppo kun tulee lahjojen ostoon. kissoja hello kittyä ruokajuttui, ja nykyään myös puutarhajutut. mutta ois kyllä kiva jos jotain tuolta listalta irtois. varsinkin nuo kolme ekaa. ja joku sarjis. ehkä tuo Sex Criminals eniten (kun siinä on #6-#10 ja kohta tulee ulos #11 ja #12 ja mie tartten #12n kun siihen on mun sarjislemppari kate leth piirtäny ihan superrivon kannen kuulemma. tai siis niin rivon ettei sitä kehtaa netissä kuuluttaa ja se tulee pinkissä kassissa. tahdon.) jouluna tuli mun toivelistalta tosi hyvin kamaa ♥ ♥ ♥ ei no mutta huomenna en kyllä feilaa bloggaamisessa perkele. on vapaapäivä eikä mitään hyvää tekosyytä miksi ei!

i think that's the most important ones :D this is mostly for carl and his folks (hence the links) incase they get stuck. though i am pretty darn easy to buy for, like does it have hello kitty or other kitties? also cooking/baking things and i guess now gardening too. but it would be real nice to get some of the stuff of my list. especially the first three :D and maybe some of the comics at least? pretty please *flutters lashes* ♥ ♥ ♥ anyway, tomorrow i'm gonna totes get on the blogging hrse again. i've got a day off and no good excuses not to!

#blogeverydayjune = Lisa // Daisy // Charley // Sarah // Lauren // Kathryn // Kelly // Nikki

No comments:

Post a Comment