Wednesday, 17 June 2015

tarvitsen ja haluan / need and want #blogeverydayjune

jos tänään yrittäis jotain mun #blogeverydayjune aihelistalta. eli vaatteita joita tarvitsen. ongelma on (yleensä) joko että en ole mistään sopivaa / sitä oikeeta, tai ei vaan oo varaa just nyt. tai sitten enemmän tai vähemmän molempii.

i think today i'm going to do a thing off my actual #blogeverydayjune subject list. and that is clothes i need. the problem (usually) either is that i haven't found the right one yet anywhere, or i have and simply can't afford it right now. or it's a fun combo of a bit of both.

mie tartten kesäksi shortsit. mielellään tämmöset korkeavyötäröiset, ei liian lyhyet. (nämä asoksen shortsit saattaa olla ihan pikkasen liian lyhyitä, koska chub rub. mutta vaikee sanoa ennen kuin kokeilee päälle) ♥ ♥ ♥ i need some shorts for the summer. preferably high waisted, not too short (tbh these asos ones look like they might be a wee bit too short cos chubrub but its hard to tell for sure without trying them on)

tarvitsen myös jonkun ihan oikeasti noin polveen asti kellohtavan hameen tai kynähameen, sellaisen missä on hieman jotain kuviota mustavalkoista kuviota, mutta ei liikaa. ♥ ♥ ♥ i need a midi length skirt, black and white patterned but not 'too much' whatever that means (i'll know it when i see it. pretty into the stripy asos skirt tbh)

osta kun löytyy hyvä listalla on myös kauluspaita. mielellään loose fit, hihallinen, joku pastelli, ehkä kuviollinen mutta ei välttämättä. ei pitäis olla liian vaikee varsinkaan nyt kun molemmat muodissa mutta ei. olen myös nirso ja nuuka rahan suhteen. ♥ ♥ ♥ buy when you find a good one list also has a collared shirt on it. preferably loose fit, with sleeves, something pastel, maybe patterened but not necessarily. this shouldn't be too hard since most of my requirements are 'in fashion' but nope. then again i'm also being very picky here and kinda stingy with what i'm willing to spend on one..

eniten tarvitsen ihan perus puuvillamekon (trikoot hiostaa) tällaista olisi tarkoitus tehdä itse heti kun kerkeen ja uskallan näin isompaa ompeluprojektia ja saan kaavan ja kangasta. vaatimukset: taas loose fit (liian piukee hiostaa kans hiostaa näin kesällä) noin polvipituinen, mielellään hihat ja ehkä myös kaulus. tällaiset ovat mun lempimekkoja mutta jostain kumman syystä en omista hyvää puuvillaista. tai sitten se on liian lyhyt tai vähän liian tiukka tai jotain. ♥ ♥ ♥ most of all i need a basic cotton dress (jersey makes me hot ok?) i'm totes gonna make lots of these in all the colours of the rainbow as soon as i get my butt in gear and also get my hands on a good pattern and some fabric. preferably loose fit (again, the tighter the hotter) approx knee length, with at least little sleeves and maybe a collar too. these are my favourite kinds of dresses but for some reason i dont own a good cotton one. there's always Something Wrong goddamnit with the shop ones! (usually they're just a bit too short for me grrr)

#blogeverydayjune = Lisa // Daisy // Charley // Sarah // Lauren // Kathryn // Kelly // Nikki

No comments:

Post a Comment