Friday, 12 June 2015

palautukset springfieldiin / return to springfield ◄◄ #blogeverydayjune

kun olin siellä manchesterissa zinefestailemassa, mie kävin festailun ja junan välissä niiden isossa primarkissa etsimässä niiden Simpsons bodycon mekkoa kun sitä ei ole näkynyt meidän paikallisessa kaupassa. siellä löytyi mekko, mutta niitä oli vain pari jäljellä ja suurin oli kokoa 14, eli kolme kokoa pienempi kuin yleensä (ja joskus se niiden 20 ei ole tarpeeksi iso) mutta mie ostin sen kuitenkin niin sain edes kokeilla sitä päälle jne. ja ihmeiden ihme, se mahtui päälle! tosin ihan vaan just ja just makkarankuori en pysty istumaan jne mutta se mahtui. siis enhän minä sitä pitänyt mutta jos mie joskus jostain löydän koossa 20 se tulee mahtumaan suht mukavasti ♥ tänään mie käsin sen palauttamassa ja hakemassa rahat takaisin.. mie olen menossa kahden viikon päästä lontooseen synttäröimään, toivottavasti semmoinen löytyy joko oxford streetin tai tottenham courtin puljusta. (mie löysin ebayltä mekon mun koossa mutta se on melkein 2x kaupan hinta. ehkä jos ei lontoosta löydy.) koska se on ihan selkeesti unelmamekko.

when i was in manchester zinefesting, i went to their big primark after zinefest before my train to look for the elusive Simpsons Springfield landscape print bodycon dress cos i haven't seen it at my local shop. and i found it! but the biggest one left was UK14. which is about 3 sizes smaller than my usual size (though sometimes even their 20 isn't big enough for me) but i bought it anyway to i dunno try on and cryy. but miracle of miracles, it fit me. or well i managed to get it on. it was way too tight. but i got it on, unlike many other things that are too small (usually i get stuck in things if they're too small) anyway, now i know a 20 should be big enough! i returned the size 14 today along with some other stuff (see below) and i'm crossing my fingers that when i go to london in two weeks for birthday funs etc i'll find one in oxford street or tottenham court maybe pretty please? (i did find a listing on eBay but it's like almost twice as much as in the shop! maybe maybe if i can't find one in london?) cos omg DREAM DRESS.

mie kaappasin samalla mukaani myös pari t-paitaa ja vaikka ne oli jees ja sopivat ja A+ ihkut mie palautin ne myös tänään koska ££££ enkä mie ny Ihan Välttämättä tartte lisa simpson tai donitsi paitaa. lisa paita melkein jäi käteen koska siinä oli joku outo musta tahra (ei mun tekosia honest! mulla oli paita ollu päällä alle viis minuuttia yhteensä) mutta onneksi primarkin täti ei sitä huomannut ha ha ha. *baitövei mie otin nämä kuvat torstai aamuna melkein heti herättyäni enkä viitsiny pistää rintsikkaa alle ekstra ha ha*

while in the shop i also grabbed two simpsons t-shirts and while they were great and fit me and kinda A+ cute as heck i returned them today too cos £££££ and i dont really really need a kinda crop top with lisa simpsons heads all over it or a standard tee (par the 'rolled up' sleeves) covered in homer trying to eat a giant donut either. wah.

ostin silloin myös aiemmassa OOTD jutussa näkyneen powerpuff girls topin jonka on nyt ikuisesti mun kun se oli päällä ulkona ja se on nyt jo pestykin, ja batman rintsikka topin joka meni takaisin jo viime viikolla kun vaikka se oli <3, sen batman logo ei ollu keskellä! ei sen puoleen, ois se kyl varmaan ehkä muutenkin menny takasin kun mun budjetti. ja batman shoeliner sukkia eli sellasii mitä loppuu ihan just nilkkaluun alla. nekin ovat olleet käytössä. lepakkorintsikat vaihdoin trikookynähameeseen ja mustiin polvenpituisiin legginseihin ja loput vaihdoin tänään mustaan pitsipaitaan joka oli vaan £3 ja pakettiin flamingo sukkia (tarvitsin vaaleita nilkkasukkia okei?) ja ihan kylmään käteiseen. pitsipaita saattaa mennä takaisin jos se on ihan liian läpinäkyvä. mutta siinä oli valkoinen kaulus ja öh. se ois varmaan ihan salettiin ok mustan hihattoman / spagettiolkaimisen topin kanssa. no mutta siitä enemmän joku toinen päivä?

when i was there i also got the powerpuff girls kinda cropped top seen in the previous OOTD post which is obviously mine forever cos i've worn it outside and i've washed it and cos powerpuff girls RULE, and a batman bra top whatever i already returned last week even though it was <3, the batman logo was totes wonky and not in a good way. tbh even if it had been perfect i would have probably still returned it for £££ reasons. and i got some batman shoeliner socks cos batman socks. i swapped the batbratop for a black pencil skirt (i lost my old best evs pencil skirt recently) and black cropped at the knee leggings, and the rest i swapped today for a black lace top with white collar that was only £3 and a packet of flamingo socks (i needed some light coloured socks ok?) and mostly cold hard cash. i might return the lace top cos it'll probably be too see through, though it'l probably be A-ok with a black sleeveless or spagetti strap top underneath (i dont own any right now) and there's obvs that whole £££ and do i really need this? issue. but we'll see about that another day.

#blogeverydayjune = Lisa // Daisy // Charley // Sarah // Lauren // Kathryn // Kelly // Nikki

No comments:

Post a Comment